Thursday, November 18, 2010

KeTaHuI JaNtInA LaPpY/KoMpUtEr koWaNk...=)

LAPTOP
KOMPUTER
                                                                                      


hah! kowang mesti terkezutkan laptop or komputer kowang yang kowang ngadap N dating 24 jam tu ade jantina rupe-rupenye..hahaha..
lebih baek kowag check cepat...
so, kowang nak taw x cam ne nak taw jantan ke betina....ke pondan..hahahaha 
law nak taw..meh sini upah...pizza ke kfc ke mcd ke...i x kesah...huhu 
guraw jerk..(law nak bagi gak pe wrongnye)hahhaahaha
oryte..cam ni care2 nye....
kowang skodeng bawah laptop...tgok bentuk die cam ne...(eh bukan lerr...!!!hahahaha)
cam ni....kowang ikut jerk step kat bawah ni ok....

jeng jeng jeng.......huhuhu =)

step 1>> Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"
=
=
=
step 2>> Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti).
    Save as =  i love you.vbs
=
=
=
step 3>>Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."
=
=
=
okies...skang kowang dengar betol3x...kluo sore laki ke pompuan.....
klaw sore laki maknenye jantan la 2...n klaw sore pompuan lak betina la...
n klaw x de sore tu..ummmm pondan kot..hahhahaha trime je la hakikat ea...=p





MY LOVE



* i da check da.....laptop i jantan doe....waaaa i lurve u too lah...muax3x...hahahahhaa 





ENJOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 



Nota kaki:maybe ade yang da taw n ade yang lom taw gak.....so layannn je ok...




❤ Leave Your Comment ❤

2 00 orang doakan aten sihat:

farhan said...

oh gler r...laptop aq betine..sukenyer...

Atin said...

hahahaha..bagus2...maknenye ko x gay...=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...