Sunday, August 7, 2011

Segmen Wanie: Doodle Raya Free

AsSaLamUaLaIkUm 
&
saLaM RaMdHaN Uolllsssss :)

bannersegmenwanie.png (934×397)

korang nak doodle free x???
bukan dodol la sayang!!
D.O.O.D.L.E. ala kartun yang tomey2 macam banner kat atas tu....

so cik wanie ni nak bagi DOODLE FREE kat followers die yang join segmen tu..
haa??nak join??
>KLIK BANNER TU<

SYARAT2 NYE??

1) Buat entry bertajuk "Segmen Wanie: Doodle Raya Free"
=>BERES

2) Letak banner kat atas dalam entry dan link kan ke entry ni
=>BERES

3) Dalam entry kene ade:
a) Warna doodle (max 3 warne)
=>PINK, PURPLE & BLUE(kat shawl doodle nak ade love3 mcm kat banner bole?  )
b) Nama korang
=>FATENAJWA
c) Aksesori kat tangan doodle
=>JAM / GELANG

4) Tinggalkan link entry yang dah siap dekat bahagian komen
=>BERES


okie dokie done sumenye!!!
^___O

❤ Leave Your Comment ❤

5 00 orang doakan aten sihat:

Wanie said...

thanks faten sudi join segmen ni! :)
japg wanie kuarkan list peserta yg join, datang check tau ^^

FatiN NaJwA said...

okie dokie :)

sifu im said...

hye doodle

FatiN NaJwA said...

an an an tongga2!! hihi

Wanie said...

doodle dah siap..jemput amik ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...