Saturday, December 18, 2010

3 IdIoT...

pada petang sabtu yang sungguh mem'boring'kn....
aku xtaw nak wat pe..
umm layan FB jela aku....busan....
tetibe adek aku si ami tu masok bilik aku...
n dy terus lompat atas katil aku...
dy membebel x tentu pasal....
macam mak nenek....datang bilik aku nak bising jek....
aku terus tampo dy....
*xde la tampo kuat2....ala2 manje gitu....hahahaha
aku cakap cam ni kat dy.....

^____^

aku: ko ni tetibe datang bilik aku nak bising jek...(coz dy terjerit kebosanan...)
ami: arghhh aku bosan la kak...nak wat pe ni....adoh bosannnye....ish nak wat pe ni....

>ami memekak agi...n time tu la aku terus tampo dy..
hahaha >lam aty cuak beb...>takot kene tampo blek....=))

aku: jom tengok cite hindustan....3 IDIOT..........
ami: ahh x nak aku....cite hantu xde ke....
aku: ade...malam tadi kan da tengok....cite THE HAUNTED SCHOOL...agi 1 cite hantu..cite     SANTAU....
ami: ala xnak la...x best....
aku: umm jom la tengok cite 3 IDIOT...cite tu pasal engineering..(yeah aku pancing dy..)

*ami belek2 fon dy...ikin la tu....

>aku pun terus jek bukak cite 3 IDIOT...n ami plak terus landing sebelah aku....hahaaha akhirnye...




kteowg pun layan la cite tu....actually, aku da tengok da cite tu...
umm last2 aku tetido..ble aku tersedar....aku terkezutttt....
wat???????????
ami still depan lappy aku...tengah tengok cite HINDUSTAN....3 IDIOT....??
kahkahkahakhakahkah tengok jugak ek ko...
khusyuk ko tengok....hahaha

*ble da abiz je tadi....aku hasut dy something...jeng jeng jeng....

aku: ami!!! malam ni jom tengok korea....
ami: ahh malas aku....
aku: ala mi...jom la....ko tengok je dulu...best la....ko tengok sikit je dulu...ea???
ami: ko mengHASUT aku plak....hhahahaha umm nanti la....aku penat....

hihihihi aku akan pakse dy jugak tengok cite korea malam ni....
cite PLAYFUL KISS....=))

nota kaki: aku harap rancangan aku nak ajak ami tengok cite korea berhasil...hahahha (ketawe ngan harapan)

❤ Leave Your Comment ❤

0 00 orang doakan aten sihat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...