Wednesday, April 27, 2011

tIpS TiNgKaTkAn fOlLoWeR!!!

aSsAlAmUlAiKuM....

nak tambah follower??? meh sini aku nak bagi tips.....ceh follower aku pon ciput jek..ade hati nak ajar orang...relax fatin...permulaan...agipon follower banyak2 nak wat pe....actually aku segan la bile ade orang bace blog aku....huhuhu meng'GEDIK' jap....



tapi aku tetap nak kongsi jugak tips nak tambah follower ni.... cegini care die...

ade 5 step je>>

STEP 1: Pergi ke >>> DASHBOARD


STEP 2 : Klik >>> EDIT PROFILE


STEP 3 bawah EDIT >>> PRIVACY >>> SHARE MY PROFILE
pastikan korang dah [ TICK share my profile 


STEP 4 : bawah EDIT >>> Privacy >>> Show sites I follow
pastikan korang dah [TICK ] Show sites I follow



STEP 5 :  Korang scrool bawah EDIT >>> sampai dekat  GENERAL 
masukkan Homepage URL

General

 Female  Male  Not Specified
 / 


 
Ex: 9/17 


okey...gud luck yek...

@ aku amik info ni dari adamxis

❤ Leave Your Comment ❤

2 00 orang doakan aten sihat:

$YU#@D@ said...

aiyoo cik adik manis.. ini akk pun tau.. tp x rmi jugak pn.. hahahaha

MiSs FatiN said...

hahaha....ala xpe la...da boring sangat x taw nak wat pe...nak study malas...tinggal due paper jek...tu pon mane bulat2...hahahaha...x sabo nak balek!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...